PMI Rembrandt Fysiotherapie Amerongen

Heeft u last van lichamelijke klachten? Heeft u bijvoorbeeld pijn in de rug, of pijn in uw elleboog? Dan kan fysiotherapie de oplossing zijn. Klik op één van de lichaamsdelen van de animatie op de homepage om uw pijn aan te geven en lees meer over de mogelijke oorzaken en behandeling van de pijn. Bij fysiotherapie Amerongen worden eerst de klachten geïnventariseerd en vervolgens wordt een behandelplan opgesteld. De fysiotherapeut leert u op een bepaalde manier bewegen en door middel van oefeningen komt u weer van de pijn af.

Verwijzing

Meestal niet nodig, controleer dit bij de zorgverzekeraar.

Tarieven

De tarieven van PMI Rembrandt Fysiotherapie kunt u vinden op hun website.

Vergoeding

In een aantal gevallen vanuit de basisverzekering maar voor de meeste behandelingen alléén bij aanvullende verzekeringen.

Niels van der Schee

Fysiotherapeut en Manueeltherapeut

Mijn naam is Niels van der Schee en vanaf 2016 werk ik met veel plezier bij PMI Rembrandt. Binnen de praktijk richt ik mij op de fysiotherapie en de manuele therapie en ben ik daarnaast het aanspreekpunt van onze locatie in Amerongen.

Leer meer over Niels!
In 2006 studeerde ik af als docent bewegingsonderwijs en in 2010 als fysiotherapeut. Na deze twee banen jarenlang gecombineerd te hebben maakte ik in 2014 de keuze voor fysiotherapie en startte ik met de Masteropleiding Manuele Therapie . De afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van sport- en rugrevalidatie en heb ik binnen het onderwijs veel ervaring opgedaan met mensen met een verstandelijke beperking. Binnen de praktijk zie ik veel uiteenlopende klachten en ben ik daarnaast een van de therapeuten die ingezet wordt bij Nedspine Ede waar wij mensen begeleiden in de eerste fase van hun herstel na een operatie. Elke patiënt is verschillend en daarbij elke klacht uniek. Het op zoek gaan naar de oorzaak van de klacht om vervolgens samen met de patiënt tot een oplossing komen maakt dit vak voor mij zo mooi en uitdagend.

Charlotte Groeneveld

Algemene fysiotherapie, Kaakfysiotherapie (orofaciale fysiotherapie) & Manuele therapie

Ik ben Charlotte Groeneveld en in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut. Sinds mijn eindstage  ben ik werkzaam bij paramedisch instituut Rembrandt.

Leer meer over Charlotte!
In de tussentijd heb ik nascholing gevolgd voor reumazorg en kaakfysiotherapie. In 2013 heb ik mijn mastertitel manuele therapie gehaald. Daarnaast heb ik in 2015 de masteropleiding voor orofaciale fysiotherapie afgerond. Naast mijn werk in de praktijk begeleid ik wedstrijdzwemmers op het gebied van blessurepreventie en krachttraining. Het leuke aan mijn werk vind ik de afwisseling van verschillende aandachtsgebieden. Ik zie veel patiënten met klachten in de bovenrug, nek, hals en kaak. Maar ik begeleid ook reumagroepen, sporters, patiënten met uitgebreide problematiek en revalidatietrajecten. Het mooie aan dit vak is dat je nooit uitgeleerd raakt en altijd weer nieuwe invalshoeken kan ontdekken.

Ivo Daanen

Fysiotherapeut en Praktijkeigenaar

Mijn naam is Ivo Daanen. Ik ben sinds 2008 werkzaam bij Paramedisch Instituut Rembrandt, en sinds 2010 een van de praktijkeigenaren.

Leer meer over Ivo!
In 1998 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en daarna heb ik aan de Universiteit Utrecht nog een masterstudie fysiotherapiewetenschappen gedaan. Binnen de praktijk houd ik mij veel bezig met echografische diagnostiek en shockwave-therapie, waarvoor ik diverse scholingen heb gevolgd. Tevens ben ik lid van de “shoulder community”: een expert group van de Hogeschool Utrecht, met betrekking tot schouderklachten. Het leukste aan mijn werk vind ik het, samen met de patiënt, werken aan herstel en mensen meer inzicht te geven in het functioneren van hun lichaam.

Francis Vernooij

Fysiotherapeut

Mijn naam is Francis Vernooij. Sinds februari 2016 ben ik werkzaam bij Paramedisch Instituut Rembrandt. In 2008 heb ik de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Utrecht. In de praktijk houd ik mij voornamelijk bezig met de kwetsbare ouderen.

Leer meer over Francis!
Ik vind het belangrijk en erg leuk om deze doelgroep te begeleiden in het dagelijks leven om ze zolang mogelijk actief en zelfstandig te houden. Het blijven wonen in de vertrouwde thuissituatie vind ik een belangrijk onderdeel. Ik heb de afgelopen jaren veel samengewerkt met de buurtzorg, om een zo goed mogelijk behandelplan neer te kunnen zetten waar we met elkaar aan kunnen werken waarbij de patiënt centraal staat. Om mijn kennis te verbreden en me te kunnen specialiseren ga ik in september starten met de opleiding geriatriefysiotherapeut.

Waarvoor kunt u terecht bij PMI Rembrandt?

Fysiotherapie
Manuele Therapie
Echografie
Dry Needling
Sportfysiotherapie

Contactgegevens:
PMI Rembrandt Fysiotherapie

Post- en praktijkadres
Koningin Wilhelminaweg 85, 3958 CL te Amerongen

Telefoonnummer
0318-512548

https://www.pmirembrandt.nl/
info@pmirembrandt.nl

Mail naar PMI Rembrandt Fysiotherapie

Stay up to date

Nieuws van PMI Rembrandt Fysiotherapie

© Copyright @ Gezondheidscentrum Amerongen - Designed by Ontwerpzaakje