PMI Rembrandt Fysiotherapie Amerongen

Heeft u last van lichamelijke klachten? Heeft u bijvoorbeeld pijn in de rug, of pijn in uw elleboog? Dan kan fysiotherapie de oplossing zijn. Klik op één van de lichaamsdelen van de animatie op de homepage om uw pijn aan te geven en lees meer over de mogelijke oorzaken en behandeling van de pijn. Bij fysiotherapie Amerongen worden eerst de klachten geïnventariseerd en vervolgens wordt een behandelplan opgesteld. De fysiotherapeut leert u op een bepaalde manier bewegen en door middel van oefeningen komt u weer van de pijn af.

Verwijzing

Meestal niet nodig, controleer dit bij de zorgverzekeraar.

Tarieven

De tarieven van PMI Rembrandt Fysiotherapie kunt u vinden op hun website.

Vergoeding

In een aantal gevallen vanuit de basisverzekering maar voor de meeste behandelingen alléén bij aanvullende verzekeringen.

Niels van der Schee

Fysiotherapeut en Manueeltherapeut

Mijn naam is Niels van der Schee en vanaf 2016 werk ik met veel plezier bij PMI Rembrandt. Binnen de praktijk richt ik mij op de fysiotherapie en de manuele therapie en ben ik daarnaast het aanspreekpunt van onze locatie in Amerongen.

Leer meer over Niels!
In 2006 studeerde ik af als docent bewegingsonderwijs en in 2010 als fysiotherapeut. Na deze twee banen jarenlang gecombineerd te hebben maakte ik in 2014 de keuze voor fysiotherapie en startte ik met de Masteropleiding Manuele Therapie . De afgelopen jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van sport- en rugrevalidatie en heb ik binnen het onderwijs veel ervaring opgedaan met mensen met een verstandelijke beperking. Binnen de praktijk zie ik veel uiteenlopende klachten en ben ik daarnaast een van de therapeuten die ingezet wordt bij Nedspine Ede waar wij mensen begeleiden in de eerste fase van hun herstel na een operatie. Elke patiënt is verschillend en daarbij elke klacht uniek. Het op zoek gaan naar de oorzaak van de klacht om vervolgens samen met de patiënt tot een oplossing komen maakt dit vak voor mij zo mooi en uitdagend.

Marthijn van Leijnhorst

Kaakfysiotherapie, (orofaciale fysiotherapie) Manuele therapie en Algemene fysiotherapie.

Ik ben Marthijn van Leijenhorst en sinds 2016 werkzaam bij PMI Rembrandt.

Leer meer over Marthijn!
Na mijn afstuderen als fysiotherapeut heb ik, naast mijn dagelijkse werk binnen de fysiotherapiepraktijk, mijn kennis verder verdiept door in 2010 af te studeren als manueel therapeut. Daarnaast ben ik sinds 2015 afgestudeerd als orofaciaal therapeut.

Als manueel en orofaciaal therapeut kom ik verschillende patiëntgroepen en bijbehorende klachten tegen. Van (pijn) klachten in het hoofd, hals en kaakgebied tot klachten gerelateerd aan de wervelkolom. Patiënten inzicht geven in de oorzaken van hun klachten en samen het herstel traject oppakken maakt mijn werk leuk en afwisselend. Elke klacht en patiënt vergt zijn eigen aanpak, en motiveert om steeds weer verder te verdiepen en verbreden binnen het vakgebied.

Ivo Daanen

Fysiotherapeut en Praktijkeigenaar

Mijn naam is Ivo Daanen. Ik ben sinds 2008 werkzaam bij Paramedisch Instituut Rembrandt, en sinds 2010 een van de praktijkeigenaren.

Leer meer over Ivo!
In 1998 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en daarna heb ik aan de Universiteit Utrecht nog een masterstudie fysiotherapiewetenschappen gedaan. Binnen de praktijk houd ik mij veel bezig met echografische diagnostiek en shockwave-therapie, waarvoor ik diverse scholingen heb gevolgd. Tevens ben ik lid van de “shoulder community”: een expert group van de Hogeschool Utrecht, met betrekking tot schouderklachten. Het leukste aan mijn werk vind ik het, samen met de patiënt, werken aan herstel en mensen meer inzicht te geven in het functioneren van hun lichaam.

Roel Heestermans

Sportfysiotherapie & Algemene fysiotherapie

Ik ben Roel Heestermans en in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut. Sinds mijn eindstage ben ik werkzaam bij Paramedisch Instituut Rembrandt. In 2016 heb ik mijn masterstudie sportfysiotherapie afgerond.

Leer meer over Roel!

In de tussentijd heb ik nascholing gevolgd voor bewegingsanalyse en dry needling. Naast mijn werk in de praktijk begeleid ik waterpoloërs van het Nederlands team onder de 19 en de waterpoloërs bij Polar Bears op het gebied van blessurepreventie en krachttraining. Ik ben zelf ook waterpoloër bij Polar Bears Heren 1.

Wat ik leuk vind aan mijn werk als fysiotherapeut is om met mensen te werken en samen naar de oplossing te zoeken voor hun klachten. Ik zie veel patiënten met klachten aan de ledematen, bijvoorbeeld: knie, elleboog en heup.

De fysiotherapie is een dynamisch vak, waarbij de uitdaging als fysiotherapeut ligt in het up-to-date houden van kennis en vaardigheden. Het houd je scherp en alert om de patiënten zo goed mogelijk te begeleiden.

Laura Spaan

Algemene Fysiotherapie

Hallo, ik ben Laura Spaan en werk sinds januari 2020 bij PMI Rembrandt. Voor de opleiding fysiotherapie heb ik nog het CIOS gedaan in Arnhem waar ik de richting als bewegingsagoog heb gevolgd. Dit was een goede basis voor mijn volgende stap als fysiotherapeut.

Leer meer over Laura!

Wat mij zo inspireert aan ons vak is dat geen een klacht hetzelfde is, niet alleen de klachten verschillen maar ook de mensen. Ik vind het ontzettend leuk om met mensen samen te werken en al helemaal om samen naar een doel toe te werken. Doordat elke klacht en persoon anders is, blijft het elke keer een leuke uitdaging!

Zelf hockey ik al sinds ik 5 jaar was en doe dit nog met heel veel plezier. Hier wordt veel doorzettingsvermogen gevraagd en ook een stuk samenwerking. Dit is ook belangrijk is in ons vak.

In september 2020 ben ik de Master bekkenfysiotherapie begonnen aan de SOMT in Amersfoort, over 3 jaar hoop ik mijzelf bekkenfysiotherapeut te kunnen noemen. Mij zult u vooral in Veenendaal en Amerongen zien.

Marjolein van Keulen

Psychosomatische fysiotherapie & Algemene fysiotherapie

Mijn naam is Marjolein van Keulen en ik werk sinds juli 2017 als fysiotherapeut bij PMI Rembrandt. Ik heb de opleiding fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht en heb in 2017 mijn diploma behaald. Tijdens de opleiding heb ik mijn eindstage gelopen bij PMI Rembrandt. Dit vond ik zo leuk dat ik er na mijn afstuderen heb gesolliciteerd, en dat dus met succes!

Leer meer over Marjolein!

Ik heb voor het vak fysiotherapie gekozen omdat ik het ontzettend leuk vind om mensen te kunnen helpen met hun lichamelijke klachten en omdat ik erg geïnteresseerd ben in het menselijk lichaam. Samen met de patiënt tot een oplossing komen is een uitdaging, zeker omdat iedere klacht verschilt en iedere persoon anders is. Juist dat maakt het werk voor mij leuk en uitdagend.

Inmiddels ben ik ook met veel plezier gestart met de masteropleiding psychosomatiek in Utrecht. Deze specialisatie richt zich onder andere op het behandelen van mensen met lichamelijke klachten in combinatie met stress, burn-out en chronische pijn klachten. Deze problematiek vereist in sommige gevallen een andere aanpak en maken lichamelijke klachten vaak nog complexer. Het is een vrij nieuwe specialisatie maar na mijn mening niet minder relevant, zeker gezien de maatschappij waarin we op dit moment leven.

Rianne Doorn

Slaapoefentherapie, Groepsoefentherapie COPD & Groepsoefentherapie Reuma

Mijn naam is Rianne Doorn. Ik werk sinds 2015 als oefentherapeut Cesar; vanaf oktober 2018 ben ik werkzaam in Veenendaal bij PMI Rembrandt en tegenwoordig ook voor PMI Rembrandt in Amerongen en Duiven

Leer meer over Rianne!

Mijn specialisaties zijn Ademhaling- en longproblemen, slaapstoornissen, valpreventie, spanningsgerelateerde klachten en houdingsklachten.

Ik vind het belangrijk dat mensen hun klachten leren begrijpen, er adequaat op leren reageren, zodat ze verminderen, verdwijnen en uiteindelijk voorkomen kunnen worden.

Waarvoor kunt u terecht bij PMI Rembrandt?

Fysiotherapie
Manuele Therapie
Echografie
Dry Needling
Sportfysiotherapie

Contactgegevens:
PMI Rembrandt Fysiotherapie

Post- en praktijkadres
Koningin Wilhelminaweg 85, 3958 CL te Amerongen

Telefoonnummer
0318-512548

https://www.pmirembrandt.nl/
info@pmirembrandt.nl

Mail naar PMI Rembrandt Fysiotherapie

Stay up to date

Nieuws van PMI Rembrandt Fysiotherapie

© Copyright @ Gezondheidscentrum Amerongen - Designed by Ontwerpzaakje