Welkom bij sportmasseur Wim van Dam, waar een persoonlijke aanpak centraal staat. Sportmasseur Wim van Dam biedt een breed scala aan diensten, waaronder sportmassage, ontspanningsmassage, hotstonemassage en therapeutisch elastisch tapen. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen om weer in balans te komen en optimaal te presteren. Maak vandaag nog een afspraak voor een verfrissende ervaring.

Verwijzing

Niet nodig.

Tarieven

De tarieven van Sportmasseur Wim van Dam kunt u vinden op hun website.

Vergoeding

Afhankelijk van de polis.

Wim van Dam

Sportmasseur

Mijn naam is Wim van Dam en ik ben sinds 1 november 2020 actief als sportmasseur. Door mijn passie voor sporten zoals crossfit, mountainbiken, voetbal en hardlopen weet ik hoe het is om blessures te hebben en vind ik het helemaal belangrijk om hier weer vanaf te kunnen komen. Ook ontspanning van mijn spieren vind ik belangrijk na het sporten. In mijn praktijk kunt u terecht voor sportmassage, ontspanningsmassage, hotstone massage en therapeutisch elastisch tapen. Ik streef er naar om mensen in staat te stellen hun dagelijkse bezigheden zonder pijn en klachten uit te kunnen laten voeren. Zoals ieder mens uniek is, is ook geen behandeling hetzelfde. Door een persoonlijke aanpak ben ik in staat om een behandeling aan te bieden die écht bij u past!

Waarvoor kunt u terecht bij Sportmasseur Wim van Dam?

Ontspanningsmassage
Sportmassage
Hotstonemassage
Therapeutisch elastisch tapen

Contactgegevens:
Sportmasseur Wim van Dam

Post- en praktijkadres
Koningin Wilhelminaweg 85, 3958 CL te Amerongen

Telefoonnummer
06-54 29 45 61

https://sportmasseurwimvandam.nl/
info@sportmasseurwimvandam.nl

Mail naar PMI Rembrandt Fysiotherapie

Stay up to date

Nieuws van Sportmasseur Wim van Dam

© Copyright @ Gezondheidscentrum Amerongen - Designed by Ontwerpzaakje