Balance2beFit

Je gezondheid is belangrijk. Eten is essentieel, maar een gezonde keuze maken valt niet mee. We worden voortdurend verleid in onze omgeving met ongezonde producten. De diëtist kan je helpen naar een gezonde en evenwichtige leefstijl. Samen gaan we opzoek naar een goede balans in jouw leefstijl.

Verwijzing

Je kunt zonder verwijzing naar de diëtist. Een aantal zorgverzekeraars eist een verwijsbrief van je (huis)arts om in aanmerking te komen voor dieetvergoeding vanuit de basisverzekering. Controleer dit dus van te voren..

Tarieven

De tarieven van Balance2beFit kunt u vinden op hun website.

Vergoeding

In 2016 wordt dieetbehandeling tot 3 uur per jaar per persoon vergoed vanuit de basisverzekering. Let op, je eigen bijdrage in de basisverzekering is altijd € 385,00. Behalve bij kinderen onder de 18 jaar. Heb je deze 3 uur al vergoed verkregen vanuit de basisverzekering, dan kun je daarna eventueel een beroep doen op de aanvullende verzekering. Hoeveel je dan vergoed krijgt, is afhankelijk van de door jou afgesloten aanvullende verzekering. Bij twijfel kun je het best je eigen zorgverzekering raadplegen. Indien je meer begeleiding nodig hebt dan jouw zorgverzekeraar vergoedt, ontvang je hiervan een rekening..

Anne Diet de Jong

Diëtist

In September 2015 heb ik mijn diëtistenpraktijk Balance2beFit voeding- en dieetadvies gestart. Sinds februari 2016 heb ik mezelf gevestigd als diëtist in Veenendaal en Otterlo. Wil je er zeker van zijn dat ik aanwezig ben op een van deze locaties, stuur mij dan een berichtje via het contactformulier of mailtje.
Daarnaast heb ik sinds juni 2017 een eigen praktijk in Ederveen. Elke 1e en 3e vrijdag van de maand huur ik een kamer bij de Huisartsenpraktijk Ederveen.

Opleiding en Cursussen
Ik vind het belangrijk om mijn kennis en vaardigheden te ontwikkelen. Dit probeer ik te doen door verschillende cursussen en opleidingen te volgen.
In december 2016 heb ik mijn Post-HBO Kinderdiëtetiek succesvol afgerond. Lees hier meer over Kinderdiëtetiek.
In Juni 2018 heb ik mijn Post-HBO Voeding en Diabetes behaald waardoor ik je nog beter kan begeleiden bij voeding met diabetes type 1 of 2.

Waarvoor kunt u terecht bij Balance2BeFit?

Volwassenen en kinderenmet over- en ondergewicht;
Zuigelingen en peuters met voedingsproblemen
Volwassenen enkinderen met allergieën, intolleranties en voedselovergevoeligheid;
Mensen met diabetes type II;
Emotie-eters en mensen die last hebben van eetbuien
(top)sporters
Volwassenen met een verhoogd cholesterol;
Mensen met hypertensie;
Zwangere vrouwen
Advies bij borstvoeding
Mensen met COPD
Mensen die een vegetarische voeding voorstaan.

Contactgegevens:
Balance2BeFit
Anne Diet de Jong

Post- en praktijkadres
Koningin Wilhelminaweg 85, 3958 CL te Amerongen

Telefoonnummer
06-23993484

https://balance2befit.nl/
info@balance2befit.nl>

Mail naar Balance2beFit

Stay up to date

Nieuws van Balance2beFit

© Copyright @ Gezondheidscentrum Amerongen - Designed by Ontwerpzaakje