Ergoo

Naast handtherapie bieden wij in de regio Amerongen ook ergotherapeutische behandelingen aan huis aan!

Uw huisarts, specialist, revalidatiearts en andere zorgverleners kunnen u naar de ergotherapeut doorverwijzen;ook is het mogelijk zelf rechtstreeks met een vraag naar de ergotherapeut toe te gaan.

De ergotherapeut luistert naar de beperkingen die u ervaart in uw dagelijks leven en zal samen met u naar mogelijke en passende oplossingen zoeken.

Dit gebeurt met alle aandacht voor uw individuele probleem en zal daarom ook altijd maatwerk zijn!

Verwijzing

Verwijzing via huisarts of specialist uit het ziekenhuis.
U kunt ook zelf contact opnemen met Ergoo.

Tarieven

De tarieven van Ergoo zijn op te vragen.

Vergoeding

10 uur per jaar met een basisverzekering, hierbij geldt het eigen risico.

Steinie

Ergotherapeut

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de HAN als ergotherapeute. Ik heb daarna 5 jaar in de eerste lijn gewerkt, bij de mensen in en aan huis.
Gedurende deze jaren ontstond de behoefte om mij verder te specialiseren. Ik ben gaan werken in de handtherapie en heb in 2015 hiervoor mijn diploma behaald aan het Erasmus Rotterdam.

Ontstaan praktijk:
Gedurende 2013 ontstond de behoefte aan meer vrijheid. Ik wilde cliënten gaan behandelen op eigen wijze.

Zo ontstond het idee van De Handen Ineen. Ik wil met u werken aan uw (hand)probleem. Dit houdt in dat ik luister, test en inventariseer wat uw handklachten zijn, en een behandeling op maat aanbied. Dit kan zijn in de vorm van een spalk op maat, een advies, oefeningen of een combinatie deze middelen.

Eind 2017 kwam mij ter ore dat er een nieuw gezondheidscentrum zou komen in Amerongen. Een ultieme kans om u als cliënt op multidisciplinair vlak van dienst te kunnen zijn.

Waarvoor kunt u terecht bij Ergoo?

Ergotherapie
Handtherapie
Handrevalidatie na CVA

Contactgegevens:
Ergoo

Post- en praktijkadres
Koningin Wilhelminaweg 85, 3958 CL te Amerongen

Telefoonnummer
024-6750137

https://deergoo.nl/

info@deergoo.nl

Mail naar de handen ineen

Stay up to date

Nieuws van Ergoo.

FYSIO’S HELPEN BIJ DE REVALIDATIE NA CORONA

,
De longtherapeuten van PMI Rembrandt en Praktijk voor Oefentherapie Cesar Heleen Boelens zijn een nauwe samenwerking aangegaan om coronapatiënten in hun revalidatietraject goed te kunnen begeleiden. Ze richten zich hierbij op zowel het fysieke…

ZELFMANAGEMENT BIJ SPORTERS, START MET EEN FOAMROLLER

,
In deze tijd van de coronacrisis wordt er veel alternatief gesport, zoals ook al in de vorige blogs aan bod is gekomen. Door de verandering van activiteiten kan het zijn dat de spieren een verhoogde spierspanning of stijfheid krijgen. Normaal…

BLOG: MARJOLEIN VAN KEULEN, PSYCHOSOMATISCHE FYSIOTHERAPEUT IN AMERONGEN

,
“PSYCHOSOMATISCHE FYSIOTHERAPIE BIEDT UITKOMST BIJ VERMOEIDHEID, SPANNING OF PIJNKLACHTEN” Heeft u er wel eens bij stilgestaan waarom de ene lichamelijk klacht sneller herstelt dan de andere? Stress of andere emoties kunnen hier een…

DRINKT U WEL GENOEG WATER?

,
Gemiddeld drinken we zo’n vijf glazen water per dag, omgerekend een liter. Het Voedingscentrum raadt echter zeven tot tien glazen water aan, maar dit haalt slechts 15 procent van de Nederlanders. Dat blijkt uit een watertest van zorgverzekeraar…
© Copyright @ Gezondheidscentrum Amerongen - Designed by Ontwerpzaakje